lørdag den 19. april 2014

Farvel og tak

For en uge siden, smuttede Zofia til Spanien og overlod bloggen til mig. Nu er hun kommet hjem, og jeg skal til at forlade hendes blog som blogger. Det har været mig en fornøjelse at blogge her. Mit netværk drillede en del dagen af ugen, så jeg fik ikke sendt så meget ud som jeg gerne ville, men jeg formåede at holde humøret højt, og stadigvæk have lyst til at forsætte.  
 
Jeg har før haft en blog, men det gik galt fordi der var noget galt med siden. Efter at have blogget her i en uge, har jeg haft et stort spørgsmål til mig selv "Er jeg mon klar til at starte min egen blog op igen? Har jeg noget bestemt på hjertet at skrive om? Vil jeg overhovedet kunne holde det kørende hvis jeg startede min egen blog op?". Egentlig har jeg allerede bloggen, men jeg en smule nervøs for at jeg i længeden ikke har noget at skrive om. Jeg ved at der ikke kan ske noget farligt ved at prøve, men hvis jeg allerede nu føler mig usikker, burde jeg så gøre det eller vente og se om sikkerheden omkring det mon kommer? 
De kloge mennesker siger, at der altid er noget at skrive om, men jeg har jo heller ikke lyst til at skrive om noget, som der absolut ikke interessere mig.
 
Hmm, tænke tænke, nu må jeg se hvad det bliver til med tiden.
 

 
Farvel og tak
 
//Cathrine
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...