torsdag den 10. oktober 2013

Er det ok?

Okay, nu er jeg kommet til det punkt i mit blogliv, at jeg vil høre jeres mening og holdning til ordblinde? Personligt har jeg aldrig aldrig aldrig nogle sinde set noget problem i at folk er ordblinde, jeg er selv ordblind (Som en del af der nok har opdagede, men sådan er det bare) Og et var også en af de grunde til jeg startede min blog op, for jeg synes personligt ikke kun det skal være folk med det perfekte liv, altså dem der er flotte, staver perfekt, kommer til alle Vip. festerne, det synes jeg er noget fis! OG jeg bliver så sur når folk fortæller mig at jeg ikke kan kalde mig blogger, når jeg er ordblind, og ikke tjener 20.000 på bloggen hver måned eller kommer med til alle de fine fester..

 Men en kommentar i går ( Du kan læse det her ) Hvor den anonyme person skrev at jeg skulle få styr på min grammatik, folk der ved en lille smugle om ordblindhed, at det er noget af det vi har rigtigt svært ved..

Så hvad er jeres holdning til holdning til at en ordblind har sin egen blog?

4 kommentarer:

 1. Lad mig slå en ting fast - at blogge handler ikke om at kunne stave eller ej, så længe dit budskab kommer frem så gør det ikke noget. Personligt kan jeg godt finde på at vælge en blog fra hvis en person staver så dårligt at jeg ikke får noget ud af at læse med, altså fordi meningen forsvinder.

  Du er ikke en af dem, dit budskab kommer fint frem og det er virkelig småfejl som jeg kan se. Jeg synes egentlig bare det er pisse fedt at du prøver, og så er det jo fuldstændig ligemeget hvad andre synes.

  Hvis jeg må give dig lidt konstruktiv kritik så synes jeg du bør få dig en hvid (eller hvidere) baggrund, fordi at den grønne tekst er lidt svær at læse ovenpå den lyserøde baggrund :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine fine ord Alexia!
   De betyder virkelig meget (:

   Og jeg er glad for at du næsten ikke ligger mærke til mine stavefejl, og ja det gør mig kun bedre ved at holde min skrivning ved lige :)

   Jeg prøver at rette skriften - mange tak (:

   Slet
 2. jeg havde slet ikke lagt mærke til de stavefejl der er, før du påpegede det.
  Jeg synes det er fint at have en blog selv om man er ordblind. Det kan jo også hjælpe dig, med det med ord. Her skal være plads til alle i blogland, og det er det jeg synes er fedt ved at blogge og læse blogs. Det er lidt som de veninder man ikke har i virkeligheden (:

  www.kylzcing.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for du ikke gjorde! :)
   Mange tak hvor er du sød!

   Hahah, jeg giver dig helt ret, man føler man kender de blogger man følger! (:

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...