onsdag den 9. oktober 2013

Big girls don't cry

Eller gør de? .. Jeg gør i hver fald ikke, men på den anden side har jeg en trang til det, ligesom du har været på ferie i et halv år, og det eneste du glæder dig til at spise når du kommer hjem, er din ynglings ting, som de bare ikke har i det land du har været.. Sådan har jeg det lige nu, jeg føler ikke jeg er god nok til alt jeg skal kunne, alt lige fra, teater, venner, familie, hjemme, fyre,skole og bloggen ..

Hver gang jeg tænker på jeg skal i skole, begynder jeg at få helt blanke øjne ikke fordi jeg ikke kan lide at være der, for det kan jeg bestemt, eller i pauserne elsker jeg at være der, bare fordi jeg har sådan en fantastisk klasse, men timerne trækker mig helt ned, og de går desværre ud over min klasse og venner.. For jeg er ikke ligeså glad som jeg plejer, og det har de lagt mærke til, og spørg tit hvorfor jeg er så sur og ikke smiler, som jo så også bare gør mig mere ked af det..

Og med bloggen, føler jeg bare at jeg skriver nogle dårlige indlæg som ingen gider læse. Og går tit med tanken om at jeg faktisk er den eneste der læsere mine indlæg..

Jeg går jo stadig og drømmer om at flytte hjemme fra, (Det har jeg faktisk gjort siden jeg var 14 år.) Men det er bare ikke som om der sker noget, jeg kigger og kigger efter en lejlighed i Roskilde, hvor man må have hund, plus den ikke koster en halv million om måneden, også får jeg bare et kæmpe slag i hoved hverdag jeg tænker på min perfekte storebror og storsøster, som begge har job, lækker lejlighed og søde kærester.. OG at det bare ikke er mig, ikke fordi jeg er jaloux over at de har det godt, og de har de ting de har, men jeg kunne rigtigt godt også tænkte mig lidt af det held de har i livet.. 

Så jeg undskylder alle de dårlige indlæg der kommer fra mig fortiden, men hvis i kan fornemme det, så er der rigtigt meget rod i mit hoved pt..

12 kommentarer:

 1. Hvis du virkelig vil noget med dine indlæg, så skal du først og fremmest have styr på grammatikken, please. Dernæst skal du droppe referencerne fra dit eget liv, og skrive noget, som mennesker der ikke kender dig, gider at interessere sig for. Stop det trivielle narcissisme sludder for en sladder, og bring noget lærerigt og refleksivt herind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du fremmede.
   Tak for din kommentar, men til mit forsvar er jeg en del ordblind, så jeg får nok aldrig 100% styr på min grammatik og hvordan man staver til alle ord.
   Og jeg dropper bestemt ikke mine personlige indlæg, da dette er MIN blog, og det faktisk er mig der bestemmer hvad der skal her ind, plus nu ved jeg at jeg har en masse venner/gamle læsere som kender mig bedre ind ny tilkommende læsere.
   Og det er bestemt ikke et sludder for et sladder indlæg dette, da det er noget der virkelig går mig på.

   Slet
  2. At du er ordblind kan du selvfølgelig ikke gøre for, men så er spørgsmålet, om det så er en god idé at lave noget, som ubetinget er dannet af ord? Selvfølgelig er det dine regler, når det er din blog, men så må du også forventer en morads af gabende munde. I min optik er det bestemt en sludder for en sladder, selvom den sludder er vigtig for dig.

   Ærbødigst, den anonyme.

   Slet
  3. Nej, det var ikke lige ordblindhed jeg ville have valgt først, hvis jeg selv kunne vælge. :)
   Og på at svare på dit spørgsmål med om jeg så overhoved skal blogge, så kan jeg kun svare ja til det, for du må jo kunne læse nogle af de ord jeg har skrevet.

   Men det kan jo være du bare ikke er den type der skal læse min blog, da jeg på ingen måder er eller bliver en ordblog og jeg er slet slet ikke typen der tager råd fra en person der tydeligvist ikke tør stå ved sine holdninger og ord, når man vælger at kommenterer på noget med sådan en negativ tone.

   Slet
 2. Kære Anonym.

  Du kan ikke bede en person, om at holde sig fra en blog, fordi man er en smule ordblind, hvis det noget personen kan lide og interessere sig for skal man da bare give det fuldt ud?

  .. Har du nogensinde hørt om maleren John Dalton? han var farveblind, men blev alligevel en stor maler?
  så det du skriver er noget værre fis.

  Mvh. W.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej W.

   Tak, hvor er du fantastisk!

   Knus.

   Slet
  2. Wittchen.

   Nu er jeg tilfældigvis selv farveblind, og jeg tror du har misforstået det en ANELSE. At være farveblind betyder ikke man ikke er i stand til at se farver, men blot at man enten har svært ved at se nuancerne eller har svært ved at skelne mellem dem. Så det DU skriver er noget værre fis... Zofia, fordi jeg med nød og næppe kan finde vej igennem dine indlæg, betyder det jo ikke, at det er let og forståeligt. Brug kritikken konstruktivt tak. PS. grunden til at jeg vælger at være anonym, er fordi mit navn ikke skal ligge og flyde rundt på diverse blogs.

   Slet
 3. Der ska står.. Wittchen*

  kan ikk finde ud af det her.. Kommenter som: Google-konto osv osv osv.. har ingen af de ting jo? :-D

  SvarSlet
 4. ALLE har jo en blog nu til dags, det er ligesom mobiltelefon, bare noget man skal have.

  Til selve opslaget: egentlig fornemmer jeg at du er den type der ikke vil tage imod hverken kritik eller gode råd, men så kan jeg jo kun blive glædeligt overrasket ;-)
  Jeg ved ikke hvor gammel du er, men fornemmer st du er teenager. Som du har det, er fuldstændig normalt, og sådan har 95% af teenagere det!!!! Nogle skjuler det, men ens for Jer alle, I er ens, selvom I hver især tror I er helt alene om at have det sådan. Måske, med det i baghovedet, vil hverdagen blive nemmere for dig? Både tanken om, at over de næste par år begynder tingene at falde på plads og du har nemmere ved det hele, simpelthen fordi din hjerne udvikler sig.
  Dernæst fornemmer jeg også at du "regner med" at lækre lejligheder, gode jobs, masser af læsere osv. kommer sf sig selv. Men der tager du ALVORLIGT fejl!!!! Det kræver edermame hårdt arbejde!! For det første bloggen, nu har jeg kun læst dette indlæg så jeg burde måske slet ikke udtale mig om det... Ej, det kommer jeg lige tilbage og kommenterer på ;-)
  Mht skolen, så er man bare nødt til at hænge i, mande sig op og bide i det sure æble og være 100% tilstede hvis det skal ende ud i lækker lejlighed og godt job!! Ja, det ksn faktisk godt lade sog gøre at lade selvmedlidenheden (jeg læste intet i blogindlægget der kunne forklare dine følelser, så jeg må antage at det blot er din indgangsvinkel der er skæv) ligge mellem kl 8 og 15...

  Det der med at blogge... Der er mange måder st blogge på. Nogle er gode til at lære fra sig og bruger bloggen til det. Nogle bruger bloggen til bsre st lave dagbog. Nogle har en hobby som de den vej deler med lidelsesfælder osv osv.
  Hvorfor blogger du? Har du tænkt over det? :) Er det fordi at det gør man jo bare, eller har du et vigtigt budskab, er du dygtig til noget og vil lære det videre til sndre eller eller?
  Man er nødt til at være en god blogger for at få mange læsere!! Beklager, men sådan er det altså bare... Man er nødt til at skrive noget spændende, noget meningsfyldt (ikke kun for én selv) for at trække læsere til. Men du er vel ikke blogger bare for st få mange læsere? ;-)

  Alt i alt så virker du nu som et helt almindeligt menneske (der måske hsr en anelse for ondt af dig selv. Men hey, det har vi sgu alle ind imellem!!) og jeg tænker at du har en eller flere gode veninder. SNAK med dem!! Ikke kun om drenge og tøj, men også de kedelige tanker der fiser rundt. Faktisk vil din veninde sikkert tænke "fedt at hun bringer det på bane, for sådan har jeg det også og vil så gerne snakke om det". Og dine forældre? Hvis du er teenager synes du sikkert de er åndsvage, men jeg kan med 100% garanti forsikre dig om at de vil dig det bedste. Og hvis du fortæller dem om alle dine tanker er jeg sikker på de vil lytte, og hvis du vil lade dem, vil de også hjælpe dig :)

  Nu ræser jeg lige ud og kigger lidt på din blog...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du tager enormt meget fejl af Facebook bloggerne og så de almindelige bloggere. For ja Facebook bloggerne er blevet for meget. Men nu er Zofia jo ikke Facebook blogger! - Ja hun har en side på Facebook til sin blog MEN det er for at reklamerer for sin blog her på blogspot og nå sin læsere lidt mere end "bare" herinde - og det gør hende derfor ikke til en af de tusinde Facebook blogs man kan finde.
   Jeg kender kun ganske få som faktisk har en "almindelig blog" (nu skal jeg selvfølgelig ikke sidde og bestemme om du kender mange med en blog) - Men som sagt kender jeg ganske få. Og det er lige før at de kender endnu færre "almindelige" bloggere!

   V.H.
   C2

   Slet
 5. Nej.. ALLE har ikke en blog, personligt kender jeg kun en der har haft en, også kender jeg selvfølgelig et par stykker inde fra blogverden.

  Jeg tager med glæde mod kritik og gode råd, men jeg kan ikke rigtigt se du kommer med nogle jeg kan bruge til noget, andet ind jeg skal lærer at stave, men så slem kan det jo ikke være, siden du kan svare på mine kommentar?

  Jeg er 19 her på lørdag, men det har jeg intet med min alder at gøre, alle kan have en dårlig dag, og jeg ved skam godt at jeg ikke er alene, men det føler man bare nogle gange, og du lyder så gammel og klog (I dine egne øjne..) Så du må sku da vide at alle unge følger sig alene om nogle problemer nogle gange?

  Jeg regner slet slet slet ikke med noget her i verden, og jeg synes det er sjov du kan udtale dig om hvordan jeg tænker, for du ved jo slet ikke hvad jeg har været i gemen, i bare de 19 år jeg snart har levede, og nej jeg forventer overhoved ikke en stor lækker lejlighed, jobbet hvor man ikke skal lave noget og stadig tjener kassen, så der tager du skam fejl.

  Det du siger med bloggen, den har jeg haft snart 1½ år, og det er først inde for det sidste halve år, hvor jeg er begyndt at få mange læsere og tjene penge på det, så jeg har skam også arbejdede hårdt for det.

  Og hensyn med skolen, der kan jeg virkelig ikke sige anden ind du, bare skal holde din kæft! Undskyld mit sprog, men der skal virkelig ikke komme nogle og sige jeg skal mande mig op.. Men du ved jo nok også at jeg har siddet hverdag og læst 45 minutter, siddet 2 timer og lavede dansk og 3 timer matematik, og først lærte at læse rigtigt i 4 klasse, men det ved du jo, siden du siger jeg bare skal mande mig op.

  Nej min indgangsvinkel er bestemt ikke skæv, det er bare ikke alt der skal ind på bloggen, derfor kom ikke alle grundene op.

  Ja der er masser af grunde til jeg blogger, og hvis du havde kiggede bare lidt på min blog, så havde du fundet et langt indlæg hvor jeg fortæller hvorfor jeg blogger, i stedet for kun at brokke dig!

  Ps. du har en del slå fejl.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...