mandag den 26. august 2013

En ny start.

OBS.. Jeg understeger på alle måder, at jeg på ingen måder vil tabe mig, bare så der overhoved ingen tvivl er med dette indlæg!!


Jeg har besluttede mig at gøre noget ved mit liv, jeg er ikke ked af det på nogle måder, men der er bare nogle ting i mit liv der skal se noget med! Og efter som N og jeg ikke er sammen mere, så skal jeg have fyldt den tid jeg brugte sammen med ham, og på at snakke med ham ud, og derfor er jeg begyndt at træne, jeg har allerede været i fitness to gange i dag, 1½ time inden skole hvor jeg lavede styrke træning sammen med en fra min klasse og 30 minutters løb og step efter skole med en anden fra min klasse.
Så nu har jeg besluttede mig at træne 2 gange om ugen til 3 gange om uge og få svømmede 2 gange om ugen.

Jeg har fået idéen fra smukke smukke Nanna på FnidderFnadder at stille det op sådan her, synes det virkede rigtigt god for hende, også kan jeg gå og holde øje om der sker noget med min krop.

 

Vægt : 52,5 - Bryst : 71 - Mave : 74 - Hofte : 80,5 - Lår : 47 - læg : 33 - Arme : 23,5 Talje:63 BMI - 18,42 (Normal vægt)  
 
Mine mål : Jeg skal på ingen måde tabe mig, det skal bare lige understejes, men jeg vil rigtigt gerne have en flad mave (Måske six pack) større arme og mere markeret, og ellers bare strammede resten af kroppen op.

Min plan : Jeg vil træne mellem to til tre gange om ugen, hvor jeg vil træne styrke træning og konditionstræning, plus jeg vil tage i svømmehallen og svømme baner to gange om ugen også.

Bliver bloggen nu en fitness blog? : Ja og nej .. Altså jeg vil jo løbende følge op på hvordan det går, men det bliver bestemt ikke hvor der kun er træning, og ingen billeder af kage mere, for jeg ændre ikke på min spisevaner, da jeg ikke spiser så meget slik, kage, is og alle de andre usunde ting.

Hvad jeg tænker på når jeg træner : Altså jeg tæller faktisk ikke kalorier, jeg tæller kopper kaffer.. Nu er jeg en person der elsker elsker elsker kaffe og jeg kunne leve af kaffe hvis det skulle være sådan, også fandt klasse og jeg ud af at der cirka er 10 kalorier i en sort kop kaffe, så jeg tæller kaffe kopper. (Bare en lille sjov info)

Og jeg vil altså bare lige understege, at jeg bestemt ikke smider billederne op på bloggen, før at gøre nogle sure, eller støde nogle.. Men blot fordi det er noget der sker i mit liv, og det er jo min blog, om mit liv?..

6 kommentarer:

 1. Hvor høj er du?

  SvarSlet
 2. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du nok skal nå til mål du gerne vil nå, søde Zofia!

  MØS
  www.fnidderfnadder.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh din søde mås! Tak og i lige måde!! :D
   MØS!

   Slet
 3. Jeg er også i gang med en "ny start" er begyndt at løbe hver dag og spiser ikke usunde ting i hver dagen mere. Har et mål om at tabe 5 kg, og har allerede smidt 1,5 :-) Der er forresten vidoe på bloggen for din skyld søde Zofia :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, hvor er du sej smukke!!
   Og hvor er du fantastik jeg smutter ind og ser den om lidt!! :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...