onsdag den 23. april 2014

Tossede ting om mig
Eftersom bloggen fylder to år i næste måned, tænkte jeg om vi ikke lige skulle tage en lille rundet "tossede faktas om mig"


1. Jeg er dybt afhængig af slik, der går ikke en dag hvor jeg ikke spiser det.. 2. Jeg får tit at vide at jeg er snobbet, fordi jeg ikke siger hej til folk jeg kender på gaden, problemet er bare at jeg ikke ser dem! :o 3. Jeg elsker elsker at købe gaver til andre, og se dem glade, jeg er ikke det store gave menneske selv faktisk. 4. Det første jeg gør når jeg vågner et lige at tjekke min Instagram,  også det sidste jeg gør om aften.. 5. Noget at det jeg glæder mig mest til her i livet, det er at blive mor, hvis det ikke er det jeg glæder mig mest til. 6. Min næste tatovering jeg skal have lavede, er på mine ribben hvor der står 'Farmor' (Undskyld mor..) 7. Jeg har kendt min kæreste i 4½-5 år, og har været forelskede i ham i 4 år. 8. Jeg elsker at lave mad, men hader at spise det. 9. Jeg ELSKER pastelfarver. 10. Jeg elsker at være på ferie, ligeså meget som jeg elsker at komme hjem igen.

2 kommentarer:

 1. Hvor er jeg dog glad for, at læse første facts! Jeg er også selv afhængig, har dog ikke råd til at spise det hver dag, snøft :-((

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe mul!
   Du er slet slet ikke alene!
   Et lille tips, find en rig kæreste!:D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...