torsdag den 23. januar 2014

Ønsk mig knæk og bræk!


Dette fine vedhæng, som faktisk er det Pandöra vedhæng til deres armbånd, men jeg søgte jo et vedhæng med teater masker.

Åhhh, jeg er spændt om 16 timer og 15 minutter går det løs! 1. optagelsesprøve på skuespillerskolen og jeg glæder mig så meget til at sparke røøøv, for begge mine scener er for vilde!

Min første scene er et stykke fra Romeo og Julie, hvor jeg spiller Julie .. Sjovt nok.. Men den er virkelig blevet fin, og jeg er kommet helt ind i den 14 året Julie, både med kropssprog, være måde, hvordan hun står og hvordan hun siger sine ord.
Og jeg der eller HADET Romeo og Julie, jeg synes det var for sukkersødt, jeg har slet stykket en gang, og da jeg kom ud, var min første tanke, "Nå.. to timer af mit liv jeg aldrig går igen.." Men nu, eftersom jeg er gået så meget ned i tekst og hvad meningen er ved hvert ord, så ELSKER jeg denne scene!

Vi skal også have en taske opgave med, hvor vi skal forstille os at vi har noget der betyder noget for os i tanken, jeg har valgt min lillebror.
Ikke fordi jeg elsker ham over hele verden, men vi har sådan et rigtigt søskendeforhold fordi vi både hader og elsker hinanden, hvad min scene handler om, holder jeg hemmeligt lidt endnu ;)

Men nu vil jeg hoppe i bad også i seng, så jeg er klar til i morgen!
I kan følge lidt med i morgen på min instagram @zofiabb

ØNSK MIG KNÆK OG BRÆK!
2 kommentarer:

 1. Årh håber det bedste for dig! Er meget spændt på at høre hvordan det kommer til at gå!
  Det må jo være lige nu du er i gang???!! Spændende!! Krydser alt der krydses kan, for at det bare går super godt! <3

  www.nilleslilleverden.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik rigtigt godt smukke!
   Og jeg var faktisk i gang med at danse lige da du skrev beskeden! :D

   Knus <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...