mandag den 25. november 2013

Tussemusse


ENDELIG fik jeg lavede min tatovering, som jeg har ønskede mig i tre år, der står Oldemor, og jeg har da også allerede fået de første kommentar 'Du ved godt du skal have den der resten af livet, ikke?' 'Skulle du ikke lige have overvejede den en gang til?' 'på håndledet, det er jo sådan noget alle få' 'Er du ikke lidt tidlig ude' 'Gud hvor er den grim' - Det eneste jeg kan svare at : Jeg har jo ikke fåret min tatovering for du skal synes den er flot, jeg har fået den fordi den gør min glad.
Historien bag den.

Der har altid været en kvinde i min familie, der har elskede mig lidt mere ind de andre, en der altid har støttede mig lidt mere ind de andre, en som jeg altid har vist jeg kunne ringe til lige meget om klokken var 3 om natten eller 5 om morgen, så ville hun altid tage den, og bruge den tid det ville tage for at hjælpe mig, og det er min elskede og savnede oldemor.. Hun døde desværre for 3 år siden, imens jeg var på efterskole, et af de ting jeg tænker på hver gang jeg kigger på min tatovering, er da jeg lige var begyndt til guitar for 4-5 år siden, jeg sad i hendes stue og spillede Leaving on a jet plane, jeg nåde ikke at spille og synge mere ind det første vers, så kiggede jeg på hende, og hun græd, ikke fordi jeg var så god (For det var jeg virkelig ikke, jeg havde fået tre guitar timer, og gået til sang et par måneder der) men bare fordi hun var så pisse stolt over at jeg kunne finde ud af det og jeg havde overskud til at sidde og smile til hende.

Så nej, jeg fortryder ikke min tatovering, jeg kommer heller aldrig til dig, det er fint du ikke kan lide den for jeg elsker den!

Nå ja jeg har fået lavede den i Roskilde hos Ink Link Tattoo for 500 kroner, og det tog mig 29 minutter fra da jeg gik ind af døren og var ude igen.

Hvad synes i om den? :D

4 kommentarer:

 1. Ingen dømmende ord herfra, skønt at du har haft en så dejlig oldemor. Tag dig ikke af alle de negative folk, denne tatovering betyder helt sikkert meget for dig når den bringer glæde og gode minder, og det er jo det vigtigste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! Mange tak.
   Det gør jeg heller ikke, jeg fik den jo ikke for deres skyld :)

   Knus :)

   Slet
 2. Jeg synes helt bestemt det er en rigtig smut tatovering, og den skal du bare gemme i dit hjerte. Hun har tydeligvis været en meget speciel person for dig, og det vil hun altid være. Smukt! <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...