onsdag den 2. oktober 2013

Blackhead


                                                      Dette er et sponsoreret indlæg

Paaaanda masken!!! Eller som i andre måske kender den som Blackhead maske men jeg synes nu altså at man ligner en panda når man har den på, og det er bestemt ikke noget dårligt, hvor tit er det lige man ser sød ud når man ligger ansigtsmaske? Ikke så tit, nej vel? Men det synes jeg virkelig man gør, og ikke nok med at man ser sød ud, så hjælper den faktisk virkelig godt, nu er det ikke fordi jeg lider voldsomt meget af hudorme, bumser eller urenheder, men det er desværre begyndt at komme ligeså stille efter jeg er begyndt at træne faktisk, og der bruger jeg min Blackhead maske og jeg elsker den, for den virker virkelig bare!

Jeg indrømmer det .. Jeg var en af dem der næsten nægtede at prøve Blackhead masken både fordi jeg tænkte 'Ha, som om jeg hopper på den, tror i virkelig den virker så godt som i siger' også fordi alle mine veninder der har prøvede den, siger det gør så ondt, men jeg trækker det tilbage, jeg ELSKER min Blackhead masken da den virkelig bare virker, dog virker den ikke med det samme på mig, men efter en - tre dage så kan jeg virkelig godt se det, plus jeg får virkelig blød hud af den!

Så jeg kan ikke andet ind anbefale Blackhead masken jeg synes den er god og ikke nok med at den faktisk ikke koster det hvide ud af øjende, så lover 100% pengene-tilbage-garanti, så hvis du har prøvede den og ikke lige synes den virker på dig, så sender du den bare tilbage og får alle pengene tilbage uden du skal begrunde hvorfor, det er altså det jeg kalder god garanti for at det virker! :o

Du kan købe din egen Blackhead lige her.

Dette er et sponsoreret indlæg - med blik på min ærlige mening om produktet.

3 kommentarer:

 1. Jeg har ALDRIG haft så uren hud før, som jeg har fået efter jeg har brugt den maske der. Folk skal nok godt være opmærksom på, at det både kan give et godt, og vældig skidt resultat. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå for pokker! Jeg har aldrig hørt noget dårligt om den, men det er da trist at det er sådan! ):
   - Men ikke for noget, så har jeg en anden maske du kan prøve? (:

   Slet
 2. Daniella, vi har aldrig hørt nogen opleve dårligt resultat. Blackhead Killer på 9 ud af 10 personer. Vi garanterer at Blackhead Killer virker, og giver pengene tilbage til dem det ikke skulle virke for.

  Det er en god idé at komme en god creme på efter brug, så huden får tilført ny fugt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...