søndag den 4. august 2013

Drive in bio


Som i måske ved hvis i har læst dette indlæg, så var min familie og jeg i drive in bio i Lynge i fredags, hvor vi var inde og se Monsters University, som var virkelig god, som min lillebror siger ' Søster 5 ud af 5 stjerner' og vi andre i bilen gav den også 5 ud af 5 stjerner, den var rigtigt sød, men jeg vil slet ikke fortælle hvad den handler om, andet ind at den er klart vær at se!!

Jeg har faktisk aldrig været i drive in bio før, har i det? Men det var super hyggeligt, jeg følge lidt jeg var med i Disneys cars, hvor de sidder og ser billøb, hvor de sidder på rakker, det gør man også her, også kan man låne en radio, hvor filmstemmerne så kommer ud af, man kan dog også bare sætte enes egen radio ind på det, men da vores bil går ud efter en halvtime, så kunne det ligesom ikke lade sig gøre, men det var også pisse hyggeligt, at alt lyden som ud af den lille radio!

Har du været i drive in bio før - og hvad så du?

                                                         Husk at deltag i min give away her


2 kommentarer:

 1. Det er altså lidt smart med sådan en drive in bio - det må prøves en dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så smart! Det eneste er bare at det skal være helt mørkt før filmen starter, så den startede en halv timer efter den skulle!
   - Men ingen høje mænd foran en eller nogle børn der sparker en i ryggen!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...