torsdag den 23. maj 2013

Tattoo drømme
Åh jeg sidder her onsdag nat og kigger på tattoos.. Jeg vil så gerne have en tattoo, men det skal jo ikke bare være hvilken som helst, det skal være den fineste og smukkeste og sidste men bestemt ikke mindst, så skal den være et minde om min dejlige oldemor, som jeg stadig elsker over alt i verden, jeg har aldrig mødt sådan et fantastisk kvinde som hende, og jeg kommer nok heller aldrig til det.

Har i nogle idéer til hvilken tattoo der ville klæde mig, og hvor? :)

4 kommentarer:

 1. Jeg har 7 stk fordelt på hele kroppen, og jeg er ikke færdig endnu. Til kvinder er det flot på håndled, eller på anklen. Hvis du gerne vil vise den frem, skal du tænke over placeringen. Også hvis du gerne vil have den kan skjules til evt lejligheder. Smukt feminint og enkelt, går man aldrig af vejen med :)

  Go get inked ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg overvejer også på håndledet eller lidt under det. (:
   Men man skal jo også tænke. hvis jeg nu skal til fin galla, så skal det være sådan en fin lille en man næsten ikke ser! :)

   Knus :)

   Slet
 2. Jeg vil også have en :D har så mange idéer og så mange jeg gerne vil have.
  synes du skal tænke dig om, finde på noget der vil minde dig om hende eller et eller andet du forbinder med hende :) og så få en til tegne det på dig med en tus - så du kan se hvordan det vil se ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Av, den var smart den med at først tegne den på mig! Det have jeg ikke lige tænkt over!! :D
   Knus :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...