tirsdag den 26. marts 2013

Hvis plan A ikke virker, hvad så?


Tænk nu hvis man går og drømmer om noget så meget, også kommer det aldrig til at ske, det er lidt det jeg er ved at blive bange for, altså ved mit liv, jeg drømmer så meget om at blive skuespiller, men har ikke penge til drama timer, jeg drømmer så meget om et arbejde, men er bange for at gøre det dårligt, jeg drømmer så meget om at få en lejlighed, men det kan man altså ikke uden en fast indtægt, jeg drømmer så meget om at få det her drømme barn, men jeg har ikke noget behov for at få en kæreste lige nu og her, men på den anden side skal mit barns far ikke bare være en eller anden tilfældig, jeg drømmer at finde den skole hvor jeg passer ind, og ikke er hende den underlige, og derfor har jeg valgt at stoppe på Base 4000, fordi jeg var ked af det hverdag i de næsten to måneder jeg gik der, jeg drømmer om at komme væk fra alt det her, men det kræver at jeg gør noget, men det kan jeg endelig ikke overskue, og det er ikke fordi jeg har en dårlig dag eller uge, nej det er fordi jeg har et dårligt år, jeg har haft det sådan her rigtigt rigtigt længe, jeg har bare altid tænkt at det var normalt at man ikke kan finde ud af at leve sit liv, men efter de fleste af mine venner er startet på gym, og at min storebror skal være far her til maj, så har jeg bare at det er mig der er noget galt med, igen.. 

2 kommentarer:

  1. Jeg havde lidt over fire dårlige år... Det der gjorde mine år dårlige, var for lidt overskud. Jeg kunne ikke overskue en skid! Fordi jeg ændrede min søvn, har jeg fået det vildeste overskud EVER! Jeg sover ikke første kl. 3. om natten mere, for jeg kan ikke engang holde mig vågen til kl. 23... Hvor vil jeg hen med det her?
    - Jo, det kan være den mindste ting som gør det til et lorte år, men uanset hvad, så vend alt og se om der skal laves om på dét. Det kan da godt være at du skal vende de samme "sten" igen og igen, men en dag vender du den (de?) rigtige og får øje på det der er galt.
    Jeg vil ønske dig alt muligt held og lykke, ikke blot med at få et bedre år, men med at finde den rigtige sten og få vendt det dårlige til noget godt.

    P.s - alle folk passer ind et sted. Jeg vved ikke hvor jeg passer til endnu, men jeg ved, at når jeg finder der sted, er jeg ikke i tvivl! ;-) Pøj pøj (hvis man kan sige sådan) Zofia

    Kys kys Z.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hold da op, fire år, det er altså længe! :o
      Det er også det jeg har, har ikke overskud til noget, bare det der med at skulle tænke tv'et skal overvejes.
      Du har ret, man skal bare blive ved med at vende stenene, og en dag finder du den rigtige! (:
      1000 tak hvor er du sød, og jeg kan kun sige i lige måde :)
      Knus fra Zofia :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...