mandag den 28. juli 2014

Dele bolig?




Kender i endelig findroommate.dk? Hvis ikke og du står og skal flytte hjemmefra eller bare finde et nyt sted og bo, så er det altså en virkelig genial hjemmeside, for inde på findroommate.dk, der kan du finde din nye rommie, som du måske er heldig at skulle dele lejlighed, jeg overvejede faktisk selv at finde en rommie at flytte sammen med da jeg skulle flytte hjemmefra, for tænk lige hvor hyggeligt det må være at lave mad sammen en gang imellem, eller bare sidde inde i stuen og se en god film, og når man så fik nok af at være social så kunne man bare smutte ind til sig selv, det er sku da smart?


Inde på findroommate.dk, der kan du søge på by, husleje og hvor længe du har tænkt dig at bo der, også finder søgemaskinen nogle boliger der passer til dine krav, det er da pisse smart og virkelig nemt at finde ud af!

Man kan faktisk også selv leje et værelse eller flere værelser ud inde på findroommate.dk så hvis du står og mangler et nyt sted at bo eller du har et værelse til overs, så smut ind på findroommate.dk og lav en profil! Held og lykke med bolig søgningen!

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med findroommate.dk*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...