lørdag den 29. december 2012

65 års ægteskab.

Ja idag ville de to smukkeste, dejligeste, sødeste, faktasitkse mennensker havde haft 65 års bryllupsdag, to person jeg elsker højer ind noget andet, det er de to person der noglesinde har og kommer til at begynde mest for mig, det er men der har været med til at gøre mig til den person jeg er idag, to personer jeg vil elske og savner lige indtil den dag jeg selv kommer op til dem, to personer der er i min tanker og hjerte hver minut, to person som jeg kunne sige 'Jeg elsker dig' uden at blinke, og vide at jeg mener hver et bogstav, to personer der eleskede hianden højer ind noget andet, to personer der kendte hianden ind og ud og ud og ind, to personer der gik op af hianden i noget der føles som 100 år, men føles som to dage fordi de elskede hianden så meget ..

To personer jeg stadig kan sidde og græde over at jeg savner og elsker så forbandet højt, to personer jeg er ked af at mine børn aldrig kommer til at møde men kun høre alt det gode der er at fortælle, for der er ikke et eneste ondt ord der kan beskrive dem, der er noget gode ord, for de er beskrivelsen af det perfekte mennenske, som jeg savner som bare fandens ..

Det er min kære smukke oldemor og min kære sjove oldefar, der ville havde haft 65 års bryllupsdag, hvis det ikke var fordi min dejlige oldefar døde for 3 år siden og min skønne oldemor døde for 2 år siden.

Jeg håber i er et bedre sted og i passer på hianden.
Jeg elsker jer og ved i kigger ned på mig hverdag og er stolt over mig idag.



3 kommentarer:

  1. Sikke et smukt indlæg! <3 Jeg har forresten en konkurrence kørende hvor du kan vinde et gavekort på 250,- til sko fra footway.dk - du kan deltage her hvis du har lyst: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/01/konkurrence-3.html

    Knus Stine

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh mange tak Stine! (:
      Jeg tager et smut forbi!
      God dag :)

      Slet
  2. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Eva Hovmand Skjøtt og er fra Hadbjerg, Arhus, Danmark, men jeg flytter til København med min mand. Jeg er heldigvis gift med to børn og en dejlig mand. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg blev kræftpatient, og min mand tog børnene væk og forlod huset, fordi jeg ikke kunne passe godt på mig selv og familien. Det lykkedes mig i ni år, ingen mand at støtte mig til at passe godt på mig. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min mand, men hun forhindrer mig i at tale med ham. Jeg prøver at tale med hans ven og hans familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og hun fortalte mig om en fantastisk mand, der hjalp hende med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min mand ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min mand ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og han fortalte mig, at han virkelig savner mig, og at min mand kom hjem med børnene. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...